At gøre det nemmere

BØRNMEDbogstaver har et overordnet formål -
AT GØRE DET NEMMERE!

Nemmere at leve med en bogstavdiagnose – nemmere at være pårørende til et barn eller ung med en bogstavdiagnose – nemmere at finde gode råd og relevante svar – nemmere at dele sine oplevelser med andre. BØRNMEDbogstaver vil skabe det netværk der ofte mangler, når diagnosen er stillet. Et sted som deler gode råd, problematikker og behandler de menneskelige aspekter fremfor for de lægelige. Der er støtteforeninger, psykiatrisites og masser af information omkring selve diagnosticeringen og de symptomer der følger med. 
Enkelte sites forholder sig også til, at der er en hverdag, men fælles for alt materiale på området er den lægelige tilgang.

Der er et behov

I dag er der i Danmark cirka 200.000 der har autisme og ADHD, hvilket betyder at næsten alle i et eller andet omfang har sygdommene tæt inde på livet eller har relationer til personer der har. Derfor ved vi, at der er et behov for et sted at samles og dele stort og småt fra hverdagen samt hente støtte og vejledning.

Online forum


BØRNMEDbogstaver.dk er et online forum for alle der har en relation til børn og unge med en såkaldt bogstavdiagnose – ADHD, autisme, Aspergers Syndrom, OCD, Tourettes Syndrom. 
Her udveksles erfaringer fra hverdagen og der skabes nye kontakter, med andre der er i sammen situation som én selv.

 

BØRNMEDbogstaver giver:

Svar på aktuelle spørgsmål
Anonymitet og ærlighed
Åndsfæller i samme situation som én selv
Lyst til at vende tilbage da forummet skaber nye relationer
Et sted hvor det handler om mennesker der er andet end en diagnose Et sted at dele dine erfaringer, succeser og udfordringer

 

Vi synes, det er vigtigt

BØRNMEDbogstaver er en nonprofit forening der arbejder for en bedre hverdag for familier med bogstavdiagnoser tæt inde på livet. 
BØRNMEDbogstaver arbejder for at forbedre informationsniveauet omkring det at leve et liv med en bogstavdiagnose. Foreningen ønsker også at udbrede respekten for mennesket bag diagnosen samt bryde tabuet omkring det at have en bogstavdiagnose.

Generel information
BØRNMEDbogstaver
Gammelgade 15
4230 Skælskør

T: 51 41 52 21
info@bornmedbogstaver.dk

Cvr. nr. 35102388
Sydbank 6820-1335087

Log ind

Sociale medier

Den gode historie

Små livsbekræftende historier fra hverdagen.