Oprettet af Malenka

Hej.

Jeg har lige oprettet en profil her, egentlig primært fordi jeg læste om at der er et forum for unge/teenagere her.

Jeg er selv medlem af forældregrupper på facebook så mit behov er ikke så stort, men jeg tænker at det kunne være godt for min søn at "tale" anonymt med andre med en diagnose.

Men tilsyneladende er det kun i forældreforummet, der er skrevet. Eller er det bare mig, der ikke kan se det?

Og er der nogen af jer, som har unge, der kunne væer interesserede i at deltage i unge-forum?

Mvh

Malenka 

2 Svar / 0 nye
Seneste indlæg
Nicolai

Kære Malenka

Undskyld jeg først svare efter så lang tid, men det skyldes at der stort set ikke er nogen aktivitet da FB er in lige nu.

Et forum til de unge selv er noget der har været som et punkt i vores plan med BMB lige fra starten, men der er noget udfordring i det da det skal være 100% sikkert for de unge at være der, her tænker jeg både at oprette sig i et trygt miljø og samtidig holde alle dem der fisker adgang for at være ubehalige eller skabe kontakt til de unge med dårlige hensigter, og hvis vi skal det er det ikke lige til.

Dog kan det lade sig gøre men det vil kræve mange resurser, blandt andet skal der være konstant overvågning det i sig selv er noget af en opgave.

Håber at mit svar er tilfredsstillende, altså er i tankerne men ikke muligt lige nu.

Mange Hilsner

Nicolai

Karen Sieling

 Hej 

Tænker et forum for unge vil være super godt, har i hvert fald en søn der ofte udtrykker behov for at høre om eller kommunikere med andre som har diagnose og er igennem eller har været igennem de samme ting som ham. Men jeg er helt enig i at det skal være sikkert for dem at være der og bruge forummet. Håber det lykkes i fremtiden. 

Karen

Log ind

Sociale medier

Den gode historie

Små livsbekræftende historier fra hverdagen.