Oprettet af trinekolding

Vi er en familie med tvillingedrenge på otte år. Det ene barn er diagnosticeret med Aspergers syndrom, det andet med Tourettes Syndrom.

Vores dreng med TS vil meget gerne mødes med andre, der har samme diagnose.

Derfor søger vi en familie med barn (helst dreng i 8-11 års alderen) med TS-diagnosen, som har lyst til at mødes. Vi bor tæt på Roskilde.

VH Trine

Mobil: 61713290

Mail: tk@trinekolding.dk

3 Svar / 0 nye
Seneste indlæg
Nicolai

Kære Trine

Jeg er far til en autist og vi har aldrig fokuseret på at han fik venner med diagnose, men mere prøvet at finde nogen med samme interesser, jeg vil dog gerne indrømme at han ikke har så mange fysiske venner men har rigtig mange venner på sociale netværk samt i diverse spil universer.

Når man er 8 år er det jo nok ikke nemt at finde venner online da der jo bliver skrevet meget og man nok er for lille til at indgå i den verden, du kan måske finde nogle i dit netværk der har samme interesser som dit barn og prøve at koble dem sammen, vil anbefale at du tager det i små doser, måske en time af gangen.

Er der ikke nogen forældre grupper i Roskilde, det kan også være en mulighed, for at få kontakt til andre i samme situation.

Mange hilsner
Nicolai

 PS: Må jeg poste dit opslag på børnmedbogstaver´s facebook profil.

skottemor

 Hej Trine

Jeg har en søn på 14 år med Tourette, han sagde en dag til mig at "det bliver meget værre når jeg er sammen med andre med tourette" de kan godt tage andres tics til sig.

Det der er super vigtigt er at finde en med samme interesser.

Min søn fandt faktisk en  ven på nettet som han besøgte i sønderjylland ,da han var 11 år , rejste han selv derned fra Sjælland med tog.De havde en fantastisk ferie og har mødets når det var muligt de sidste år.

Jeg spurgte ham om han ikke var nervøs for at skulle se hans kammerat for første gang"hvorfor det svarede han jeg kender ham jo rigtigt godt ,og han har set at jeg har tics og til tider larmer meget, vi kender hinanden og bruger Skype hverdag"

Det er svært med de venskaber og de skal hjælpes meget, tænkte også meget at han skulle møde andre med tourette da han var mindre.

Det kunne måske være godt at tage med på familie weekend i #Tourette foreningen så kunne i og han møde andre i samme situation. der er familie weekend sidst i marts se www.tourette.dk

Mange hilsner

Susanne

Bonusmor

 Hej Trine.

vi har en dreng på 12 år, med tourette. Han er endnu engang blevet udredt og har fået yderligere diagnoser. Som ADD, Autisme, og angst. Jeg ved tror aldersforskellen måske bliver lidt for stor mellem de to. Men jeg/ vi deler gerne erfaringer. Vi bor også i Roskilde ;-) 

 

Log ind

Sociale medier

Den gode historie

Små livsbekræftende historier fra hverdagen.

Kontakt os