Vigtig juridisk information

Indholdet på sitet

Oplysningerne, som du finder på BØRNMEDbogstaver, er udelukkende til informationsbrug og kan ikke være en erstatning for kompetent faglig rådgivning. Indholdet på BØRNMEDbogstaver hverken kan eller må bruges som grundlag for at stille en diagnose eller fastlægge en behandling. Vi opfordrer alle til at konsultere en læge, inden en behandling indledes.

Ansvar

BØRNMEDbogstaver kan på ingen måde drages til ansvar, direkte eller indirekte, for skader eller gener af nogen art, som måtte være en konsekvens af brug eller misbrug af informationer, som findes på sitet. Debatforummerne på sitet er åbne og interaktive platforme, hvor du kan give din mening og viden til kende. Derfor kan vi ikke gøres ansvarlige for indholdet. Oplever du upassende indhold, vil vi bede dig om straks at kontakt os.

Vi forbeholder os retten til at fjerne indhold som anses for at være: pornografisk, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, udokumenteret, ulovligt eller på anden måde strider mod god moral og etik samt lovgivningen. Alle bidragsydere skal angive deres fulde navn og må ikke overdrage retten til at sende materialer til andre personer.

Ophavsrettigheder

Alt indhold på sitet tilhører BØRNMEDbogstaver. Det gælder materiale og information af enhver art; også indlæg i debatforummerne.

Distribution

Ønsker du at kopiere, sælge, distribuere eller på anden måde videregive indhold fra BØRNMEDbogstaver, må det kun ske med skriftlig tilladelse fra BØRNMEDbogstaver. Til eget, privat ikke-kommercielt brug, må du dog frit printe materialet på følgende betingelser:

  1. Dokumenterne skal til enhver tid forblive hele, uredigerede og uden ændringer.
  2. Du må ikke tage gebyr for privat udlån af materialet.
  3. Du skal vedhæfte disse juridiske informationer, samt udtrykkeligt angive ophavsrettigheder og BØRNMEDbogstaver som kilde.

Hvis du ikke kan anerkende de ovenstående betingelser for at anvende BØRNMEDbogstaver, vil vi bede dig forlade sitet.

© Copyright 2013, BØRNMEDbogstaver.

Log ind

Sociale medier

Den gode historie

Små livsbekræftende historier fra hverdagen.