Nicolai Sørensen

Formand

+45 51 41 52 21 info@bornmedbogstaver.dk

Nicolai Sørensen er far til Victor på 15 år, der er normal begavet atypisk autist, og som far ved han, hvor svært det kan være at stå alene og kun have lægens ord for, hvad en diagnose betyder.

Derudover har Nicolai arbejdet i 3 år hos Fonden Andersen Netværk, et bosted for unge med diagnoser inden for ADHD, Aspergers Syndrom, autisme, OCD m.fl.
Desuden er Nicolai Sørensen reklameuddannet og er indehaver af reklamebureauet Sortsjov.

Susanne Skotte

Bestyrelsesmedlem

+45 22 25 02 14 info@bornmedbogstaver.dk

Bestyrelsesmedlem Susanne har en søn på 13 år med diagnosen Tourette og ADHD. Hun arbejder hos Gylden Media og har i de sidste 10 år arbejdet med projekter, salg og rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder inden for al markedsføring.

Susanne har i mange år været aktiv i forskelligt bestyrelses- og foreningsarbejde. Hun har blandt andet været med til at starte ungdomsklubben Stjernen i Stillinge, som nu er et fast tilbud under Slagelse Kommune. Hun har også i en årrække været medarrangør af Rod i Rocken.

Gennem sit arbejde og aktiviteter i foreningslivet har Susanne et stort netværk blandt private såvel som virksomheder. Som forælder kender hun det store behov, man har for at kunne spørge andre på en nem tilgængelig måde, når man har et diagnosticeret barn.

Chris Münkel

Bestyrelsesmedlem

+45 22 25 02 14 info@bornmedbogstaver.dk

Chris har læst medicin på Århus Universitet. I en årrække har han arbejdet som læge indenfor ortopædkirurgi og almen medicin. Han er forfatter til bogen “Making Traditional Bows”.

Chris arbejder nu med webprogrammering hos IT For Alle ApS i Skælskør, og varetager programmeringen af BØRNMEDbogstavers online forum.

Log ind

Sociale medier

Den gode historie

Små livsbekræftende historier fra hverdagen.